Website Bootcamp

Snel een professionele website maken

In één week jouw website live! Met 3 LIVE masterclasses, 3 speed courses, 1-op-1 coaching EN een online community. In één week creëer jij een website die geheel aansluit bij jouw business. En ik help je hierbij. Zo kan je snel een professionele website maken.

The struggle is real

Je hebt een website gemaakt of laten maken, maar inmiddels staat deze al een tijd online maar haal je er niet uit wat je graag zou willen. Je ziet er als een berg tegenop om jouw website onder handen te nemen omdat je eigenlijk niet weet hoe het moet en wat je nou precies moet doen.

 

Wat als we het samen in één week gaan doen! Snel een professionele website maken.

WIL JIJ...

Ben je benieuwd naar wie ik ben en waarom ik jou hiermee kan helpen? 

WEBSITE BOOTCAMP

Start op
16 januari 2023

Wat gaan we doen?

Snel een professionele website maken

De bootcamp zit boordevol waardevolle masterclasses die LIVE zijn te volgen via Jitsi (een soort zoom maar dan beter). 

Maandag starten we na de kickoff met een masterclass pagina indeling en conversie. Daarna ga jij zelf aan de slag met het maken van jouw perfecte website indeling. Ik ben voor jou aanwezig in de online community.


We sluiten de eerste dag af via Jitsi met een met een speed course huisstijl maken zodat jij niet alleen een geweldige indeling en pagina flow hebt, maar jouw klanten ook de WOW feeling krijgen.

Dinsdag starten we de dag met een masterclass over iedereen zijn favoriete onderwerp TEKSTEN SCHRIJVEN.

Na deze masterclass ga je weer lekker aan de slag met jouw webteksten. Na de lunch gaan we gelijk verder met een masterclass SEO. In deze masterclass ga ik je verstellen hoe SEO werkt, hoe jij jouw website bovenaan krijgt en dat je hiervoor echt niet wekelijks een blog hoeft te schrijven.

Woensdag gaan we aan echt aan de bak. Je hebt nu je schetsen, je teksten en je huisstijl. Ik ga je laten zien hoe jij dit om zet in een geweldige website. Hierna ben je nooit meer afhankelijk van andere en heb jij zelf de touwtjes in handen

Ik hou er helemaal niet van om alleen maar “les” te geven en je inhoudelijk niet te helpen. Daarom krijg je op donderdag ook nog een 1-op-1 call met mij. Waarin ik al jouw vragen beantwoord en we samen naar jouw website kijken. Je krijgt dus DIRECT tips & tricks waarmee jij jouw website NOG BETER kan maken.

Feestelijke afsluiting

Aan het einde van de week zetten we jouw website LIVE! En daarmee luiden we dan gelijk feestelijk het weekend in.

Je krijg dus...

Let op! Deze bootcamp is maar 1x per jaar. Dus zorg dat je er bij bent en dat jouw website klaar is voor 2023.

Wat anderen zeggen

Tamara Geluk
5/5

Via een facebookgroep raakte ik met Anne aan de praat. Ik gaf aan dat ik graag een nieuwe website wilde, maar dat ik daar helemaal geen verstand van had zelf. Anne heeft mij ontzettend goed geholpen en mijn website naar wens gebouwd. Als ik tussendoor of nadien vragen had kon en kan ik haar altijd een berichtje sturen en helpt ze altijd snel en goed. Dank je wel Anne voor het bouwen van mijn website en de fijne communicatie die ik met jou altijd kan hebben.

In een week jouw website LIVE
Website in een week
Monique Peters
5/5

Anne heeft mij heel fijn geholpen met het ombouwen van mijn website. Ik had al best specifiek voor ogen wat ik wilde en dat heeft Anne voor mij gerealiseerd. Ook heeft ze een aantal verbeterpunten voor mijn initiële ontwerp aangedragen waardoor het resultaat zeker beter is geworden. Anne is goed bereikbaar en helpt snel (wat ik heel fijn vind).

Marleen Knijnenburg
5/5

Wat een fijne samenwerking! Anne staat open voor al je vragen, reageert heel snel en staat klaar met een helpende hand als je er zelf even niet uit komt. Ik zou haar iedereen aanraden. Dank je wel Anne!

SEO training

Wat kost het jou?

Snel een professionele website maken

Eén week van jouw pure focus en tijd. That’s it!

In deze week krijg jij niet alleen vier masterclasses die je LIVE online kan volgen maar ga je ook echt aan de slag met het onderwerp. ‘s Ochtends krijg je dus alle tips & tricks live van mij waarmee je vervolgens de middag aan de slag kan. 

 

Loop je ergens tegen aan? No worries, in de online community kan je jouw vragen kwijt bij je mede bootcampers en tijdens de 1-op-1 sessie met mij help ik je met de dingen waar je nog tegenaan loopt. 

 

Samen zorgen we er voor dat jouw website aan het eind van de week live staat.

Hoe cool is dat

Om er voor te zorgen dat jij een vliegende start hebt bij het begin van de bootcamp, bereid ik jouw website voor in de week VOOR de bootcamp. Ik zorg er voor dat alle benodigdheden geïnstalleerd zijn en dat jij kan beginnen met een leeg template.

Geen probleem. Bij het inschrijven geef jij de gewenste URL door en ik regel de rest. Dat wil zeggen:

 • Domein registratie
 • Webhosting 
 • E-mailadres 
 • WordPress installatie 
 • Elementor PRO licentie
 • Een blanco website om meet te starten

Dan ga ik jouw domein EN mailbox verhuizen naar mijn webhosting partij, zodat jouw website straks draait op een van de snelste en beste servers. 

Wat ga ik doen: 

 • Domeinnaam verhuizen
 • Mailbox verhuizen
 • Nieuwe webhosting inrichten
 • WordPress installatie 
 • Elementor PRO licentie
 • Een blanco website om meet te starten

 

+ €150,-

Waarom NU?

Snel een professionele website maken

Misschien denk je nu “ja Anne, goed verhaal maar ik moet nog steeds zelf bouwen een ander doet het voor minder.”

True, voorheen bouwde ik ook websites voor een prikkie. Gewoon omdat ik andere ondernemers graag wilde helpen. Maar ik merkte dat ik een ondernemer daar helemaal niet mee help. Integendeel zelfs. Elke week wordt ik gebeld met vragen over, hoe teksten aangepast moeten worden. Hoe de SEO ingericht moet worden. Hoe SEO werkt, of welke zoekwoorden je het beste kan gebruiken en ga zo maar door. 
Mijn klant is helemaal niet zelfstandig en kan nog steeds niets zelfs. 

Ik geef jou alle kennis, dus jij bent zelf in controle

Daarom doe ik het nu anders. Met deze website bootcamp. 

Ik geef jou alle kennis die je nodig hebt om zelf de controle te hebben en te houden over jouw website. Na deze bootcamp heb je niemand meer nodig om een nieuwe pagina te maken. Heb je NIEMAND meer nodig die jouw SEO moet doen. Jij kan dit namelijk zelf. 

Je hebt niet alleen een knetter goede website, maar je weet ook hoe je deze website knetter goed houdt. Makkelijk zelf nieuwe content toe kan voegen EN hoog blijft instaan in de Google zoekresultaten.

0
Websites gerealiseerd

YESS I'm in!

Only €1280,-

YESS wat tof! Ik heb er nu al onwijs veel zin in om al mijn kennis met jou te delen en jou zo te helpen aan een website die net zo shined als jouw business. 

 

Zie ik je bij de bootcamp?

Let's do this